Kontaktirajte nas |
Regionalni uredi

O nama

Globtour Event vodeća je hrvatska licencirana turistička agencija s više od 37 godina iskustva u turizmu.

Od 1997. godine smo Carlson Wagonlit Travel partner za Hrvatsku, od 2012. godine za Bosnu i Hercegovinu, te od 2013. godine za Sloveniju. Zajedno s CWT-om implementirali smo najviše standarde usluga kakve su tražene od poslovnih putnika, ali i ostalih putnika širom svijeta.

Nastojeći održati korak s rastućom potražnjom za pomoć pri organizaciji različitih poslovnih skupova i događanja, specijalizirali smo se kao event management tvrtka i profesionalni organizator kongresa nudeći visoku razinu usluge.

Osim iskustva u korporativnim putovanjima, imamo dugogodišnju tradiciju i u organizaciji luksuznih individualnih i grupnih putovanja.

Naša misija je pružiti najvišu razinu usluge našim nacionalnim i međunarodnim klijentima, vodeći brigu o kvaliteti i zaštiti okoliša te aktivno sudjelovati u kreiranju kvalitetne, suvremene i inventivne turističke ponude destinacije Hrvatske i regije kroz inovativan pristup razvoju novih turističkih proizvoda, s naglaskom na autohtone vrijednosti i kulturnu baštinu.

Korištenjem ove web stranice obvezujete se na poštivanje Uvjeta korištenja. Zalažemo se za zaštitu osobnih podataka naših klijenata Politika zaštite podataka
Site map
developed by lemax