Kontaktirajte nas |
Regionalni uredi

Vaš partner na putovanju

CWT putnik će u svijetu uvijek biti prepoznat te tretiran s posebnom pažnjom i pozornošću od strane pružatelja usluga.

Kao partner globalne mreže Carlson Wagonlit Travel, Globtour Event prenosi tehnologiju upravljanja korporativnim putovanjima od svojih strateških partnera i koristi usluge mreže od 4000 agencija iz više od 150 zemalja svijeta na dobrobit svojih putnika.

CWT-ov smo partner više od 17 godina. Zahvaljujući porastu poslovne osviještenosti uzrokovane globalizacijom, u proteklih nekoliko godina CWT brand prepoznat je i u Hrvatskoj.

Razlog tomu je činjenica da su velika i srednja poduzeća počela zahtijevati globalno upravljanje korporativnim upravljanjem, koristeći ekspertize lokalnih partnera. Zahvaljujući svakodnevnom unapređenju kvalitete usluga koje pružamo, kako lokalno tako i kroz mrežu Carlson Wagonlit Travel partnera u svijetu, brojna predstavništva multinacionalnih tvrtki, ambasada i ureda naši su klijenti.


Postavljeni standardi komunikacije s klijentom osiguravaju našim putnicima najvišu razinu usluga.

Trebate li usluge poput organizacije Team Building programa,  organizaciju kongresa, konferencije ili sličnog poslovnog skupa, incentive putovanja za poslovne partnere i njihove zaposlenike, obratite nam se s povjerenjem.


Za više informacija molimo kontaktirajte naš CWT Odjel poslovnih putovanja:
Telefon: +38514881100; 4820120
Telefax: +38514881119
E-mail: corporate-travel@cwt.hr


CWT Hrvatska CWT Bosna i Hercegovina
CWT Slovenija


Korištenjem ove web stranice obvezujete se na poštivanje Uvjeta korištenja. Zalažemo se za zaštitu osobnih podataka naših klijenata Politika zaštite podataka
Site map
developed by lemax