Kontaktirajte nas |
Regionalni uredi

Niskotarifni prijevoznici

Sve vrste zrakoplovnog prijevoza na jednom mjestu
   
                     
Koristeći AMADEUS rezervacijski sustav, kao i brojne druge online sustava, nudimo zrakoplovne karte od svih globalnih zračnih prijevoznika kao što su: Lufthansa, Air France, British Airways, Alitalia, CSA, Malev, Austrian Airlines te brojnih niskotarifnih prijevoznika: German Wings, WizzAir, Ryanair, Easy Jet, Sky Europe Airlines...

U mogučnosti smo ponuditi prijevoz i s manjim privatnim zrakoplovima ili helikopterima te ponuditi charter program za grupe.
  

Češka avio kompanija ČSA se natječe na tržištu niskotarifnih letova sa svojom tvrtkom Click4Sky koja nudi letove u 36 gradova, uključujući Ljubljanu i Beograd.

Tvrtka nudi jedinstvenu cijenu od 72 EUR za sve jednosmjerne letove u 22 zemlje, odnosno 144 EUR za povratne letove. Kako biste mogli realizirati svoje putovanje po toj cijene trebali biste odsjesti u ciljanoj destinaciji barem 3 dana, od kojih je jedno noćenje tijekom vikenda. Cijene uključuju poreze i osvježenja tijekom leta. Prvi niskotarifni prijevoznik na svijetu lansirao je revoluciju u zračnom prometu. Danas 42 milijuna putnika koriste njihove usluge na godišnjoj razini. Iz Hrvatske lete iz Pule i Zadra za London, većinom u zračne luke Stansted i Luton udaljene 65-75 minuta vožnje od Londona. Uz rezervaciju zrakoplovnih karata u mogućnosti smo ponuditi i organizirani prijevoz od/do zračne luke.

 

Njemački niskotarifni prijevoznik Germanwings posjeduje modernu flotu sastavljenu od A319/320 zrakoplova. Mreža destinacija ove njemačke tvrtke uključuje 4 hrvatska grada: Zagreb, Zadar, Split i Dubrovnik, od kamo postoje letovi u gotovo sve velike njemačke gradove: iz Zagreba u Minhen, Berlin, Stuttgart, Dortmund, Koeln-Bonn, Dresden te za Leipzig i iz Zagreba i iz Splita. Iz Zadra je moguće putovati za Berlin, Stutgart, Hamburg, Koeln i Bonn.

 

Vodeći europski niskotarifni prijevoznik easyJet posjeduje flotu od gotovo 200 zrakoplova i leti na 130 destinacija, povezujući 70 zračnih luka u više od 20 zemalja. EasyJet ima letove za Dubrovnik, Split i Zagreb.

 


Ovaj mađarski avio prijevoznik ima letove od Splita do Londona. Njihovi zakoplovi uobičajeno slijeću u zračnu luku Luton, udaljenu 1,5 h vožnje od Londona. S Vašom zrakoplovnom kartom možete kupiti i autobusnu kartu za prijevoz iz zračne luke do Londona. Wizz Air prati cijene ostalih niskotarifnih prijevoznika na tržištu. Iz Budimpešte, iz koje ste u mogućnosti doći u većinu najvećih gradova Europe, tako možete putovati  po vrlo povoljnim cijenama.
 

Ako iz Hrvatske letite u Skandinaviju, primjerice u gradove Oslo, Goteborg, Kopenhagen ili Stockholm, organizirat ćemo Vam prijevoz na kompaniji Scandjet koji u sezoni travanj-lipanj leti iz Zagreba, Splita, Dubrovnika, Zadra i Rijeke.


 

Flybe posjeduje flotu od 70 zrakoplova. Poznati su po svojoj ekološkoj osvještenosti.

Flybe je jedini niskotarifni zračni prijevoznik koji kroz svoje programe putovanja Flybe Economy Plus i različite Frequent Flyer programe nudi paket usluga namijenjenih poslovnim putnicima. Njihov Frequent Flyer Program Rewards4all, omogućuje dodavanje milja neovisno o tome u kojoj klasi putujete ili s kojim razlogom (privatno ili poslovno). Ukoliko želite putovati primjerice u Birmingham, Flybe ima linije iz Splita i Dubrovnika.


 
Norveški Air Shuttle AS je niskotarifni point-to-point prijevoznik, član EFLFAA (European Low Fares Airline Association), sa sjedištem u Fornebu smještenog u blizini Osla. Danas lete na 116 destinacija i posjeduju flotu od 73 zrakoplova. Iz Splita i Dubrovnika lete za Oslo, Bergen, Stavanger i Trondheim, dok iz Pule lete za Oslo. I kod ovog norveškog AS-a, kao i kod ostalih zračnih prijevoznika, za povoljnu cijenu zrakoplovne karte najvažnija je rana rezervacija.

Za više informacija molimo kontaktirajte naš CWT Odjel poslovnih putovanja. Dobrodošli!

Telefon:        +3851 4881100; +3851 4820120
E-mail:         corporate-travel@cwt.hr

Korištenjem ove web stranice obvezujete se na poštivanje Uvjeta korištenja. Zalažemo se za zaštitu osobnih podataka naših klijenata Politika zaštite podataka
Site map
developed by lemax