Kontaktirajte nas |
Regionalni uredi

Korporativna odgovornost

Odgovorno poslovanje naš je imperativ. To je način kako djelujemo - s punom pažnjom njegujući etičke norme, poštujući naše zaposlenike, vodeći brigu o zaštiti okoliša i prirodnih resursa te uzimajući u obzir očekivanja naših klijenata i ostalih dionika. 

Budući da smo svjesni da je povjerenje naših klijenata i javnosti najvažnije za naš održivi uspjeh, razvili smo standarde koji su u potpunosti integrirani u naše poslovne strategije i oni kao takvi predstavljaju podršku odgovornom poslovanju tvrtke. Rezultat ove inicijative je uspješno certificiranje sustava upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2008 te implementacija norme za ekološku učinkovitost ISO 14001: 2004.


Globtour Event jedna je od rijetkih agencija u Hrvatskoj koja je zadovoljila kriterije potrebne za dobivanje međunarodnog Travelife Partner certifikata na što smo izuzetno ponosni. 
  Motivi kojima smo bili vođeni na ovom putu su mnogobrojne prednosti samog sustava, prije svega njegova sukladnost sa sustavima ISO 14001, EMAS III, ISO 26001 te OECD smjernicama, no i činjenica da je Travelife jedan od 15 standarda u svijetu koji su priznati od organizacije Global Sustainable Tourism Council. 
Ovaj certifikat za nas predstavlja potvrdu predanosti održivom poslovanju u turizmu, no ujedno je i poticaj za daljnje usavršavanje prema održivosti.

 
Globtour Event osvojio je nagradu Indeks DOP-a u 2014. godini u kategoriji malih poduzeća na što smo posebno ponosni. Svečana dodjela nagrada Indeks DOP-a za 2014. organizirana je pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića, u Hotelu Esplanade u Zagrebu, 10. Prosinca 2014. Ovo vrijedno priznanje preuzela je u hotelu Esplanade predsjednica Uprave gđa Vesna Pritchard. 


Nagrade INDEKS DOP-a zajednički dodjeljuju HGK i HR PSOR s ciljem da se istaknu hrvatska poduzeća koja razumiju i na pravi način implementiraju društveno odgovorno poslovanje. Poduzeća se natječu u četiri kategorije s obzirom na veličinu i tip vlasništva. 

Društvena odgovornost na lokalnoj razini


Želeći imati aktivnu ulogu u lokalnoj zajednici i dobrotvornim projektima sudjelovali smo u pružanju podrške zakladi "Partneri u dobru", koja je osnovana kako bi osigurala financijsku pomoć i druge oblike pomoći mladim talentiranim ljudima koji nemaju financijska sredstva za željeno obrazovanje.

Globtour Event jedna je od prvih tvrtki koja se uključila i u projekt “Reciklirajte za osmijeh” kojim
udruga CRVENI NOSEVI klaunovi doktori, u suradnji s međunarodnom organizacijom Red Noses Clowndoctors International i tvrtkom Embatex Austrija, provodi prikupljanje iskorištenih tonera, tinte i ribona.
  Besplatni reciklažni program tonera spaja zaštitu okoliša i pruža radost bolesnoj djeci smještenoj u bolnicama. Svaka reciklirana prazna tinta ili toner, koji se koriste u pisačima, znači donaciju za udrugu koja pomaže bolesnim i nemoćnim osobama.

Zahvaljujući aktivnom sudjelovanju u radnoj skupini za održivi turizam, koju je oformila Udruga putničkih agencija (UHPA), podršku projektu "Reciklirajte za osmijeh" dale su i mnogobrojne putničke agencije.


O udruzi CRVENI NOSEVI klaunovidoktori možete više doznati na stranicama: www.crveninosovi.hr

Korištenjem ove web stranice obvezujete se na poštivanje Uvjeta korištenja. Zalažemo se za zaštitu osobnih podataka naših klijenata Politika zaštite podataka
Site map
developed by lemax