Kontaktirajte nas |
Regionalni uredi

Oldtimer foto tura Dubrovnik - ZagrebUpravo je Dubrovnik, kao i njegova rivijera Konavle i Ston, baštinjen stoljećima plemenitim umijećima najboljih arhitekata i umjetnika u toploj mediteranskoj klimi, u kojoj osim sredozemne vegetacije uspijeva i ona suptropska s nasadima mirisnih limuna, naranči i mandarina, raskošnih palmi i agava što krase renesansne perivoje i rascvale vrtove srednjovjekovnih kamenih palača i samozatajnih samostana. To je pravi raj za ljubitelje fotografiranja. Na putu do Cavtata te na izletu za NP Mljet, imat ćete mogućnost fotografirati panoramske lokacije ovog dijela Hrvatske. U program smo uključili i Zagreb te prvi hrvatski muzej automobila F. Budicki, u kojem čemo organizirati podjelu plaketa najuspješnijim oldtimer vozačima na utrci Dubrovnik – Cavtat te prezentirati 115 g automobilizma u Hrvatskoj.

Program putovanja:

1. Dan: Dolazak u Dubrovnik, smještaj u hotel, večera i noćenje.

2. Dan: Poslije doručka odlazak na razgled grada sa stankom za ručak. Druženje s članovima Oldtimer kluba Dubrovnik.

3. Dan: Izlet u Ston autobusom. Razgled stonskih zidina i solane Ston. Poslije ručka povratak u Dubrovnik. Večera i noćenje.

4. Dan: Izlet u NP Mljet brodom. Razgled NP Mljet započinjemo odlaskom do dva jedinstvena morska jezera koja su prvotno bila slatkovodna. Šetnja podno stoljetnih borova. Razgled otočića Svete Marije, smještenog usred Velikog jezera, i drevnog benediktinskog samostana koji datira iz 12. st. Poslije ručka povratak u Dubrovnik. Večera u hotelu, noćenje.

5. Dan: Foto tura oldtimerima do Konavla uz degustaciju vina u vinariji Karaman, ručak u seoskoj kući Čilipi te odlazak na kavu u Cavtat. Usputno zaustavljanje na panoramskim lokacijama radi fotografiranja. Povratak u Dubrovnik, večera i noćenje.

6. Dan: Odlazak zrakoplovom za Zagreb. Po dolasku transfer do hotela u gradu. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje.

7. Dan: Poslije doručka organizirani posjet muzeju F. Budicki. Razgled muzeja uz foto prezentaciju bogatog fundusa fotografija muzeja koje svjedoče o povijesti automobilizma u Hrvatskoj. Odlazak na razgled grada oldtimerima, s osvrtom na povijesna mjesta začetaka automobilizma u gradu. Večera u restoranu. Noćenje.

8. Dan: Doručak u hotelu te odlazak na obilazak Muzeja grada Zagreba. Razgled zbirke fotografija koja čuva vizualnu memoriju grada Zagreba. Fotografije su razvrstane prema tematskim cjelinama (ulice, trgovi, ljudi, spomenici, panorame, grafiti….). Neka ova zbirka bude inspiracija za Vašu sljedeću fotografsku hrvatsku avanturu.
Transfer na aerodrom i odlazak.
Korištenjem ove web stranice obvezujete se na poštivanje Uvjeta korištenja. Zalažemo se za zaštitu osobnih podataka naših klijenata Politika zaštite podataka
Site map
developed by lemax