Kontaktirajte nas |
Regionalni uredi

Program 7 dana

SEDAM DANA NA PREKRASNOM OTOKU MASLINA I NETAKNUTE PRIRODEPrvi dan
Dobro došli!
Iz Splita dolazak trajektom ili katamaranom na otok te nastavak putovanja prema Vili Maslenici uz piće dobrodošlice. Piće pijemo pod razgranatom palmom na terasi uz veličanstven pogled na dvorac – hotel Martinis Marchi i očaravajući pogled na Jadransko more.
Nakon laganog guštanja vrijeme je za odabir soba za spavanje i otkrivanje skrovitih kutaka kuće, vrta i bazena.
U večeri ćete uživati na Oleander terasi, dok Vam lokalno vino i udobni madraci garantiraju kvalitetan san.
Laku noć!

Drugi dan
Dobro jutro!
Doručak se odvija prema vlastitim željama te je jutro rezervirano za kupovinu u lokalnom dućanu ili jednostavno lutanje i otkrivanje Maslinice, zaljeva Šešula ili plaže Punta.
Popodne je idealno za zanimljiva gastronomska iskustva poput kuhanja s domaćom hranom i svježom ribom koja je osigurana na zahtjev, kao i pomoć pri kuhanju. Kuhinja sadržava sve što bi moglo zatrebati pri pripravi, a u vrtu se možete poslužiti i roštiljem.
Na Šolti nema većih zabavnih događanja navečer, no za privatne zabave tu su uvijek glazbenici i pjevači.
Laku noć!

Treći dan
Dobro jutro!
Jeste se naspavali? Ne sumnjamo!
Doručak je, kao i svih drugih dana, na vama.
Jeste li danas za izlet, aktivnosti ili biste najradije odmarali? Recite nam svoje želje!
Neka Vam dan i hrana budu baš onakvi kakve volite, prije nego zaželimo
Laku noć!

Četvrti dan
Dobro jutro!
Sunčani dan je naručen baš za Vas. Idemo istražiti blago Šolte: maslinu. /Mjesto Maslinica nosi ime po maloj maslini./ Čitav otok poznat je po izvrsnom maslinovom ulju od autentične masline Levanka/Šoltanka. Posjetit ćemo farmu, prerađivački pogon i degustacijski podrum te ručati. Za ručak su predjela od maslina i sardina, hobotnica s pastom, marinirana riba i dalmatinska rožata uz Kaštelanac vino.
Nakon ovakvog ručka nećete trebati večeru!
Laku noć!

Peti dan
Dobro jutro!
Vrijeme je za upoznavanje s kulturnim nasljeđem ovoga kraja! Počinjemo s dvorcem – hotelom Martinis Marchi kojega možete vidjeti sa svoje terase. Šolta se diči dugom i zanimljivom povješću još iz doba neolitika. Svako selo ima svoju kulturnu zvijezdu: u Grohotama se nalazi Slavić Tower, u Donjem Selu otisak stopala Sv. Martina, Nečujam – Carev ribnjak, Maslinica – Avlija, Gornje Selo – 1700 godina star sarkofag itd. Putem obratite pažnju na mediteransku floru i faunu Šolte koja će vas inspirirati za radionicu sljedećeg dana. Iće i piće danas su na vama, no ne brinite se. Opcije su brojne, poput Šakajeta u Maslinici, Momčina dvora u Grohotama ili Pasarele u Rogaču.
Laku noć!

Šesti dan
Dobro jutro!
Ovisno o Vašim specifičnim interesima, mogućnosti za kvalitetno proveden i ispunjen dan su brojne! Pješačenje, bicikliranje, ronjenje, jedrenje, lov, ribolov, branje maslina ili voća, obilazak lokalnih umjetnika ili civilnih skupina poput bratovštine Sv. Martina.... ili ste zainteresirani sudjelovati u jednoj od naših radionica?

  Vodimo Vas u posjet pravom pčelinjem dvorištu, gdje ćete se u medarskoj radionici upoznati s fascinantnim životom pčela te imati priliku napraviti svoj vlastiti med.


Večer je rezervirana za radionicu  „Samostalna izrada suvenira sa Šolte“. Večera i... Laku noć!

Sedmi dan
Dobro jutro!
Što biste danas radili?
S vremenom koje nam ide na ruku, svakako preporučamo izlet brodom oko otoka, ili u drugom slučaju, posjet Splitu, konkretno, Dioklecijanovoj palači. Za večeru preporučamo jelo ispod peke u zaljevu Šešula s glazbom uživo ili u Martinis Marchi restoranu.
Laku noć!

Osmi dan
Dobro jutro!
Ne zaboravite fotografiranje  prije odlaska za uspomenu na boravak na prekrasnoj Šolti. Vrijeme je za oproštaj, no svakako nam se vratite opet. Hvala Vam!

Korištenjem ove web stranice obvezujete se na poštivanje Uvjeta korištenja. Zalažemo se za zaštitu osobnih podataka naših klijenata Politika zaštite podataka
Site map
developed by lemax